Nieuws

Update 2022 van Subsidie Inventarisatie innovatief verpakken

Publicatiedatum: 11 oktober 2022

Het KIDV publiceert vandaag een update van de Subsidie Inventarisatie voor innovatieve verpakkingen. Het is een overzicht met 65 mogelijkheden voor subsidies, kredieten, vouchers en participatiefondsen, die interessant kunnen zijn voor de financiering van verpakkingsinnovaties.

Update 2022 van Subsidie Inventarisatie innovatief verpakken

De Subsidie Inventarisatie is speciaal opgesteld voor de deelnemers van het KIDV-innovatieplatform Sustainable Packaging Innovators, een community van zo’n veertig start-ups en scale-ups. Maar ook andere bedrijven kunnen er hun voordeel mee doen.

De Subsidie Inventarisatie is in opdracht van het KIDV samengesteld door Business Angels Connect. Door de veelheid en variëteit in regelingen én door het feit dat subsidieverlening of andere financieringsvormen altijd van specifieke situaties afhangen, is het aanvragen van zulke regelingen vaak ingewikkeld. De Subsidie Inventarisatie is een toegankelijk en transparant hulpmiddel. Bedrijven kunnen voor zichzelf een overzicht maken van de regelingen die voor hen relevant zijn. Bij elke regeling staat een indicatie voor de complexiteit van het aanvragen.

Klik hier om de Subsidie Inventarisatie 2022 te downloaden. 

Webinar Subsidieregelingen Innovatief Verpakken

Op dinsdag 8 november a.s. houden het KIDV en Business Angels Connect een webinar, waarin de meest interessante subsidieregelingen worden toegelicht en vragen worden beantwoord.

Klik hier om u aan te melden.

 

Meer nieuws en evenementen