Menu Sluit
Agenda

Subsidieregelingen Innovatief Verpakken

8 nov. 2022
  • Online

De verpakkingssector wordt voortdurend uitgedaagd om te innoveren. Aan de ene kant spelen daarbij wetgeving en het streven naar duurzaamheid een rol, aan de andere kant de eisen vanuit de functie van de verpakking. Hierin neemt de KIDV-community van Sustainable Packaging Innovators een koploperpositie in. Voor het traject om een innovatie te realiseren is over het algemeen veel geld nodig. Bovendien gaat dit, afhankelijk van de fase waarin de innovatie zich bevindt, gepaard met risico’s.

In opdracht van het KIDV heeft Business Angels Connect uit meer dan duizend subsidieregelingen die beschikbaar zijn voor het bedrijfsleven, geïnventariseerd welke hiervan interessant kunnen zijn voor de financiering van verpakkingsinnovaties. Dit heeft geresulteerd in 65 mogelijkheden voor subsidies, kredieten, vouchers en participatiefondsen. De Subsidie Inventarisatie is zo opgezet dat bedrijven voor zichzelf een overzicht kunnen maken welke van de regelingen die voor hen van belang kunnen zijn.

In deze online sessie worden de meest interessante regelingen besproken en vragen beantwoord. 

Aanmelden

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden. Let op: wanneer u geen bevestigingmails ontvangt na inschrijving, verzoeken we u een e-mail te sturen naar info@kidv.nl o.v.v. Subsidieregelingen Innovatief Verpakken.

Read the privacy statement of KIDV.

Meer nieuws en evenementen