Menu Sluit
Nieuws

Online trainingen duurzaam verpakken

Publicatiedatum: 19 mei 2020

Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) geeft in juni twee online trainingen voor professionals, namelijk de zogenoemde Deep Dive Duurzaam Verpakken en een Circular Design Class in samenwerking met CIRCO. De trainingen - die beiden bestaan uit een aantal dagdelen - kunnen zowel afzonderlijk van elkaar worden gevolgd als complementair. De volgorde maakt daarbij niet uit.   

Online trainingen duurzaam verpakken

Deep Dive Duurzaam Verpakken

Update: deze Deep Dive training is reeds vol en er zijn geen plekken meer beschikbaar. In het najaar biedt het KIDV deze training nog twee keer aan. 

Tijdens deze online training vergaart u in vier dagdelen de belangrijkste kennis over duurzaam verpakken. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: duurzaamheidsstrategieën en -methodes, afvalverwerking en recycling van verpakkingen én de meetbaarheid van de impact van verpakkingen. De Deep Dive-training is bedoeld voor medewerkers die bij hun organisatie dagelijks bezig zijn met verpakkingsbeleid en de ontwikkeling van verpakkingen en/of product-verpakkingscombinaties, zoals verpakkingskundigen, -ontwerpers en -consultants.

De dagdelen van de training zijn: 

  • maandag 22 juni, 14.00 – 16.00 uur 
  • donderdag 25 juni, 10.00 – 12.00 uur 
  • maandag 29 juni, 14.00 – 16.00 uur 
  • donderdag 2 juli, 10.00 – 12.00 uur 

Voor meer informatie over deze Deep Dive-training en aanmelden, klik hier.

In het najaar biedt het KIDV deze training nog twee keer aan, alsook de Basistraining Duurzaam Verpakken. Deze data worden t.z.t. bekendgemaakt.

Circular Design Class

Deze training organiseert het KIDV samen met CIRCO. De Circular Design Class richt zich specifiek op circulaire businessmodellen en verpakkingsoplossingen door de toepassing van circulaire ontwerpprincipes.

De Circular Design Class-training wordt gegeven op:

  • vrijdag 19 juni, 9.00 – 12.00 uur
  • vrijdag 26 juni, 13.00 – 16.00 uur

Voor meer informatie over de Circular Design Class en aanmelden, klik hier.

Heeft u een vraag over deze online trainingen? Stuur dan een email naar info@kidv.nl o.v.v. trainingsdagen duurzaam verpakken of bel 070-7620580.

Gerelateerd nieuws en evenementen