Menu Sluit
Agenda

Training Deep Dive Duurzaam Verpakken

6 okt. 2020
-
18 okt. 2020
  • online

In oktober organiseert het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) een online training voor professionals: de Deep Dive Duurzaam Verpakken. Tijdens deze training vergaart u in vier dagdelen de belangrijkste kennis over dit actuele onderwerp.  

Het programma

Tijdens de online training Deep Dive Duurzaam Verpakken wordt u zowel in theorie als in praktijk wegwijs gemaakt in duurzaam verpakken. Tijdens vier dagdelen wordt onder meer aandacht besteed aan: duurzaamheidsstrategieën en -methodes, afvalverwerking en recycling van verpakkingen én de meetbaarheid van de impact van verpakkingen. Kennis en tools van het KIDV, zoals het model Vijf perspectieven op duurzaam verpakken® en de Recyclechecks staan hierbij centraal. Het programma wordt aangevuld met actuele thema’s en relevante voorbeelden uit de praktijk.

De dagdelen zijn 
ingedeeld met blokken van presentaties, zelfstandig werken en terugkoppeling en discussie. Ter voorbereiding op ieder dagdeel ontvangt u huiswerkopdrachten waarmee u aan de slag gaat met uw eigen case. Op deze manier kunt u opgedane kennis en vaardigheden direct in uw eigen praktijk toepassen. De resultaten van deze opdrachten worden gedeeld met de groep. 

De dagdelen van de training zijn: 

  • dinsdag 6 oktober van 13.00 - 15.30 uur 
  • vrijdag 9 oktober van 9.30 - 12.00 uur
  • dinsdag 13 oktober 13.00 - 15.30 uur
  • vrijdag 16 oktober 9.30 - 12.00 uur

Voor wie? 

De online training Deep Dive Duurzaam Verpakken is bedoeld voor medewerkers van producenten/importeurs van verpakte producten. Dit zijn medewerkers die in hun dagelijks werk bezig zijn met het ontwerpen en ontwikkelen van verpakkingen of product-verpakkingscombinaties, zoals verpakkingskundigen, -ontwerpers en -consultants, maar bijvoorbeeld ook MVO-medewerkers, inkoop- en marketingprofessionals.  

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 150 excl. btw per deelnemer. Dit betreft een onkostenvergoeding voor het online platform en de studiewijzer. 

 

Aanmeldformulier

Lees de privacyvoorwaarden van het KIDV.