Menu Sluit
Agenda

Training Deep Dive Duurzaam Verpakken (VOL)

22 jun. 2020
-
2 jul. 2020
  • online

In juni en juli organiseert het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) een online training voor professionals: de Deep Dive Duurzaam Verpakken. Tijdens deze training vergaart u in vier dagdelen de belangrijkste kennis over dit actuele onderwerp.  

Update: deze training is volgeboekt en er zijn geen plaatsen meer beschikbaar. In het najaar biedt het KIDV deze training nog twee keer aan. 

Het programma

Tijdens de online training Deep Dive Duurzaam Verpakken wordt u zowel in theorie als in praktijk wegwijs gemaakt in duurzaam verpakken. Tijdens vier dagdelen wordt onder meer aandacht besteed aan: duurzaamheidsstrategieën en -methodes, afvalverwerking en recycling van verpakkingen én de meetbaarheid van de impact van verpakkingen. Kennis en tools van het KIDV, zoals het model Vijf perspectieven op duurzaam verpakken® en de Recyclechecks staan hierbij centraal. Het programma wordt aangevuld met actuele thema’s en relevante voorbeelden uit de praktijk.

De dagdelen zijn 
ingedeeld met blokken van presentaties, zelfstandig werken en terugkoppeling en discussie. Ter voorbereiding op ieder dagdeel ontvangt u huiswerkopdrachten waarmee u aan de slag gaat met uw eigen case. Op deze manier kunt u opgedane kennis en vaardigheden direct in uw eigen praktijk toepassen. De resultaten van deze opdrachten worden gedeeld met de groep. 

De dagdelen van de training zijn: 

  • Maandag 22 juni  van 14.00 – 16.00 uur 
  • Donderdag 25 juni van 10.00  12.00 uur 
  • Maandag 29 juni van 14.00 – 16.00 uur 
  • Donderdag 2 juli van 10.00 – 12.00 uur 

Voor wie? 

De online training Deep Dive Duurzaam Verpakken is bedoeld voor medewerkers van producenten/importeurs van verpakte producten. Dit zijn medewerkers die in hun dagelijks werk bezig zijn met het ontwerpen en ontwikkelen van verpakkingen of product-verpakkingscombinaties, zoals verpakkingskundigen, -ontwerpers en -consultants.  

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 150 excl. btw per deelnemer. Dit betreft een onkostenvergoeding voor het online platform en de studiewijzer. 

Aanmelden

Let op: deze bijeenkomst is reeds vol. Vul alleen het formulier in als u op de hoogte gehouden wilt worden voor komende Deep Dive trainingen. 

In het najaar zal deze training nog twee keer worden georganiseerd. De data hiervan worden t.z.t. bekend gemaakt.  

Aanmeldformulier

Lees de privacyvoorwaarden van het KIDV.