Menu Sluit

Trainingen en workshops

Het KIDV biedt twee soorten trainingen over duurzaam verpakken: de zogenoemde Deep Dive voor specialisten op het gebied van verpakkingen, of een Basistraining. In één dag vergaart u de belangrijkste kennis over dit actuele onderwerp.

Trainingen en workshops

De Basistraining is bedoeld voor medewerkers van bedrijven die in hun dagelijks werk een raakvlak hebben met verpakkingen, maar specialistische (technische) kennis ontberen. Bijvoorbeeld MVO-medewerkers, inkoop- en marketingprofessionals. 

Deelnemers aan de trainingsdagen van het KIDV worden zowel in theorie als in praktijk wegwijs gemaakt in duurzaam verpakken. Als basis voor het programma dienen de kennis en tools van het KIDV, zoals het model Vijf perspectieven op duurzaam verpakken® en de Recyclecheck. Het programma wordt aangevuld met relevante actuele thema’s en voorbeelden uit de praktijk. De kennis en vaardigheden die u opdoet, kunt u gebruiken bij het formuleren van uw strategie om verpakkingen te verduurzamen en om praktische tools in uw eigen praktijk toe te passen.

De trainingsdagen zijn onderdeel van het programma Circular Packaging Design van het KIDV, dat is opgezet om via onderwijs en onderzoek de kennis over duurzaam verpakken bij bedrijven te vergroten.

Klik hier voor meer informatie over de trainingsdagen en houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.
 
Heeft u interesse om deel te nemen en wilt u op de hoogte worden gehouden van de nieuwe data? Stuur dan een mail naar info@kidv.nl o.v.v. trainingsdagen duurzaam verpakken.

 

 

Heeft u een specifieke vraag over trainingen en workshops van het KIDV?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates.