Menu Sluit
Nieuws

Nieuw programma voor financieringsopties

Publicatiedatum: 24 november 2021

Welke mogelijkheden zijn er om nieuwe, innovatieve verpakkingsconcepten (ook) financieel van de grond te krijgen? In het programma ‘Your Next Funding’ werken het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) en Business Angels Connect samen, om bedrijven te ondersteunen bij de financiering van ontwikkeling en groei van innovaties in de verpakkingsketen.

Nieuw programma voor financieringsopties

“Veel bedrijven of start-ups weten niet waar zij moeten beginnen als ze financiering nodig hebben voor een nieuw en innovatief verpakkingsconcept” zegt Charissa Koolen, KIDV-projectleider. “Met Your Next Funding bieden we hulpmiddelen en informatie aan waarmee u uw bedrijf in een goede positie brengt om de benodigde financiering zeker te stellen. Denk daarbij aan subsidies en private investeringen in verschillende groeifasen van uw bedrijf.”

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen waar de expertise rond specifieke thema’s wordt samengebracht. Er worden events gehouden voor innovators en investeerders, maar ook 1-op-1 sessies met experts, specifiek voor uw onderneming. Het KIDV publiceert jaarlijks een inventarisatie van subsidieregelingen voor innovatieve, duurzame verpakkingsconcepten.

U kunt het hele programma volgen, maar u kunt zich ook inschrijven voor afzonderlijke onderdelen die interessant zijn voor de fase waar uw bedrijf in zit.

Klik hier voor meer informatie over Your Next Funding. 

Meer nieuws en evenementen