Your Next Funding

Your Next Funding is het programma voor financiering van ontwikkeling en groei van innovaties in de verpakkingsketen. Dit programma wordt door het KIDV aangeboden in samenwerking met Business Angels Connect. Met Your Next Funding bieden we hulpmiddelen en informatie aan waarmee u uw bedrijf in een goede positie brengt om de benodigde funding zeker te stellen. Denk daarbij aan subsidies en private investeringen in verschillende groeifasen van uw bedrijf.

Your Next Funding

Programma

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen waar de expertise rond specifieke thema’s wordt samengebracht. Er worden events gehouden samen met innovators en investeerders, maar ook 1-op-1 sessies met experts specifiek voor uw onderneming. U kunt het hele programma volgen, maar u kunt zich ook inschrijven voor afzonderlijke onderdelen die interessant zijn voor de fase waar uw bedrijf in zit. Op dit moment zijn nog niet alle data bekend voor de activiteiten uit het programma. Houd de agenda van het KIDV in de gaten of schrijf u hier in voor de nieuwsupdates vanuit Your Next Funding.

 • Financieringsfeedback gesprekken

  deze 1-op-1 gesprekken vinden elke maand online plaats. Na een intake met een subsidie expert en een expert op het gebied van private investeringen ontvangt u een overzicht op maat van financieringsopties specifiek voor uw bedrijf. Klik hier om aan te melden voor de eerstvolgende gesprekken.

 • Subsidie flashes

  deze online sessies vinden om de maand plaats. Binnen de veelheid van subsidies is een aantal regelingen aan te merken als ‘laaghangend fruit’. Tijdens deze sessie staan regelingen in de spotlight die op dat moment actueel zijn en makkelijk kunnen worden opgestart. Bekijk de KIDV-agenda om u aan te melden voor de eerstvolgende subsidie flash.

 • Workshops Funding en investor readiness

  In 2022 bieden we een aantal workshops aan steeds met een andere focus. Bekijk de KIDV-agenda om u aan te melden voor de eerstvolgende workshop. Tijdens de workshops zijn investeerders aanwezig om zoveel mogelijk ervaringen vanuit de praktijk te delen.
  1. Wat maakt uw bedrijf interessant voor investeerders? - Tijdens deze workshop leert u onder andere: Wat is een goede investeringspropositie en hoe zet ik deze om in een pitch? Wat is het juiste moment en wat kan ik verwachten van een investeerder?
  2. Meet the investors - Tijdens deze workshop presenteren investeerders zich aan u. Wie zijn zij, in welke bedrijven investeren ze en wat zijn voor hen belangrijke succesfactoren?
  3. Crowd funding platforms - Tijdens deze workshop komt u te weten hoe crowd funding werkt, wat de voor- en nadelen zijn en wanneer dit een optie iis.
  4. Ben ik klaar voor een investeerder? – Tijdens deze workshop staan we stil bij de benodigde voorbereidingen om in gesprek te gaan met potentiële investeerders. We behandelen de volgende onderdelen: de pitch, de kennismaking, de waardering, de term sheet, de onderhandeling en de deal closing.

Subsidie Inventarisatie

Het KIDV publiceert jaarlijks een inventarisatie van subsidieregelingen voor innovatieve, duurzame verpakkingsconcepten. Deze regelingen bieden het bedrijfsleven een enorm potentieel om financiering aan te boren voor innovatieve projecten. Van circa zestig regelingen is op een rij gezet aan welke criteria innovatieprojecten moeten voldoen om voor de betreffende subsidie in aanmerking te komen, en hoe ze kunnen worden aangevraagd. De inventarisatie wordt jaarlijks geüpdatet. Klik hier voor de laatste versie.


Business Angels Connect

Business Angels Connect begeleidt bedrijven naar financiering door private investeerders. Dat doen ze door ondernemers te helpen bij de ontwikkeling van een investeringspropositie, om ze goed voorbereid in een kansrijke positie te brengen en het gesprek aan te gaan met investeerders. Daarna arrangeert Business Angeles Connect de ontmoeting met potentieel geïnteresseerde investeerders. De investeerders kunnen risicokapitaal verstrekken aan de bedrijven. Naast risicodragend kapitaal stellen zij ook hun kennis en netwerk ter beschikking, waardoor de onderneming een extra groei-impuls krijgt. Meer informatie: www.businessangelsconnect.nl

 

 

Wilt u meer informatie over Your Next Funding?

Stel uw vraag dan hier en het KIDV neemt spoedig contact met u op.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u dan nu in voor de KIDV nieuwsbrief.