Menu Sluit
Agenda

Meet and Greet CoP Herbruikbare verpakkingen (Engelstalig)

1 jul. 2021
  • Online

Sinds de oprichting van de KIDV Community of Practice (CoP) Herbruikbare verpakkingen in 2019 heeft de Community zich ingespannen om relevante thema's te onderzoeken en te bespreken, informatie te delen en pilots op het gebied van herbruikbare verpakkingen op te zetten. In de loop der tijd hebben steeds meer geïnteresseerden zich aangesloten: deze CoP bestaat nu uit meer dan 250 personen. De eerstvolgende webinar op 1 juli (15.00 - 16.30 CET) staat dan ook in het teken van elkaar ontmoeten: een Meet and Greet in een digitale omgeving. De voertaal is Engels.

Tijdens deze digitale Meet and Greet willen we partijen met elkaar in contact brengen om elkaar verder te kunnen helpen. Misschien heeft u een interessante case study die u wilt pitchen aan een groep community-leden, of misschien bent u net begonnen met het verkennen van herbruikbare modellen en wiilt u meer informatie over bijvoorbeeld on-the-go herbruikbare verpakkingen. Alles is mogelijk.

Om te weten te komen wat u uit deze bijeenkomst zou willen halen, vragen we u om het registratieformulier in te vullen:
https://lnkd.in/gQsMz6A

Bij voorbaat dank! Door het formulier in te vullen, ontvangt u automatisch enkele dagen voorafgaand aan de webinar een inlog link om op 1 juli deel te nemen. U kunt ook onderstaand aanmeldformulier invullen. 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Marcel Keuenhof (m.keuenhof@kidv.nl) of Maartje Knaap (m.knaap@kidv.nl).

We hopen u te zien op 1 juli.

Aanmelden

Lees de privacy voorwaarden van het KIDV.

Gerelateerd nieuws en evenementen