Menu Sluit
Nieuws

Het KIDV Financieringsloket voor start-ups en scale-ups

Publicatiedatum: 11 juni 2020

Het KIDV lanceert in juli het Financieringsloket. Leden van het KIDV Platform of Sustainable Packaging Innovators krijgen verschillende mogelijkheden aangeboden om financiering te verkrijgen en hun start-up of scale-up een stap verder te brengen.

Het KIDV Financieringsloket voor start-ups en scale-ups

Afbeelding: bijeenkomst Platform of Sustainable Packaging Innovators zomer 2019

“Het KIDV vindt het belangrijk om start-ups op het gebied van duurzaam verpakken en recycling te helpen bij het realiseren van hun innovatie en deze de markt in te brengen. Vaak zijn financiële middelen nog schaars. Via het KIDV Financieringsloket brengen we het financieringslandschap in kaart, helpen we ze op weg in de wereld van subsidies en voucher-regelingen en koppelen we ze aan relevante investeerders”, aldus projectleider Charissa Koolen. 

Het Financieringsloket bestaat uit de volgende onderdelen:

Meer weten over het Financieringsloket en de activiteiten? Neem contact op met Charissa Koolen, c.koolen@kidv.nl.

Meer informatie
Ben jij een start-up/ scale-up of onderdeel van een innovatief nieuw samenwerkingsverband op het gebied van duurzaam verpakken, nieuwe recyclingmethoden of innovatieve materialen? Profiteer dan van de voordelen die het KIDV Platform of Sustainable Packaging Innovators biedt. Klik hier voor meer informatie of meld je aan bij Charissa Koolen, via c.koolen@kidv.nl

 

Gerelateerd nieuws en evenementen