GetPact

GetPact, onderdeel van de FroQ Brandservices Group, is een packaging advies & projectmanagement bureau.

Onze business

GetPact faciliteert de werkzaamheden die nodig zijn bij het realiseren van alle verpakkingen. Vooruitstrevende kennis wordt toegevoegd door onze meer dan 20 projectmanagers waardoor korte leadtimes en hogere kwaliteit worden behaald. Vanuit ons kantoor in Amsterdam of bij u op locatie. Full time, per week of zelfs per project of product.

Dagelijks zijn wij voor gerenommeerde retailers, A-merken en private label fabrikanten (o.a. Heineken, Ahold, Hema,...) bezig om hun verpakkingsprojecten van A tot Z te managen. Vanuit die rol en positie kunnen wij met onze ervaring in projectmanagement een gestructureerde ondersteuning bieden in het verduurzamen van verpakkingen.

Sector specialisatie

  • Advies en projectmanagement voor 2- en 3D verpakkingsontwikkeling voor zowel retailers als A-merk en private label fabrikanten.

Specifieke diensten op het gebied van duurzaam verpakken

  • Advies en ondersteuning van ondernemingen die het belang zien van een circulaire economie in relatie tot het verpakkingsmateriaal dat zij inzetten.
  • Inventarisatie, dossiervorming en validatie en directe uitvoering van de verpakkingsverduurzaming bij uw bedrijf.
  • Advies en vastlegging van de processtappen die nodig zijn voor verpakkingsverduurzaming.
  • Automatisering van de processtappen via een online workflow tool.
  • Workshops en presentaties over verduurzaming, eventueel in samenwerking met de HAS Hogeschool. Waarbij we op een toegankelijke manier informatie geven over verpakkingen en verduurzaming

Contactgegevens

www.getpact.eu

Edward Fuchs, directeur
e.fuchs@getpact.eu
06-37283804

Dick Bais, consultant
d.bais@getpact.eu 
06-55100387