Menu Sluit

DiDutch

Bij DiDutch bedenken en ontwerpen we verpakkings- en procesoplossingen voor levensmiddelen.

DiDutch

Bij DiDutch bedenken en ontwerpen we verpakkings- en procesoplossingen voor levensmiddelen. Van specifieke oplossingen binnen het productieproces tot en met eindproduct voor de consument.

Onze business

Vooral de relevantie van vraagstukken en de daaraan gekoppelde oplossingen zijn ons inziens de basis voor succes. Het kan gaan over optimalisatie maar ook over totaal vernieuwende oplossingen. 

Ons multidisciplinaire team van ca 20 collega's biedt een full service aanpak voor onze klanten in food, agro en foodprocessing. Van consumenteninzicht en marktonderzoek tot verpakkingsontwerp en techniek. 

Sector specialisatie

Uiteindelijk draait een goed ontwerp om het creeren van relevantie voor gebruiker en de klant. Wij ontwerpen voor relevantie door meerwaarde te creeren vanuit food, product en proces. De specialisatie in levensmiddelen in combinatie met ervaren business partners helpt ons om de beste resultaten te boeken voor onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen we een onderscheidende positie in de markt veroveren vanuit vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Specifieke diensten op het gebied van duurzaam verpakken

  • Innovatiesprints voor jouw structurele verpakkingsideeen; een gemakkelijke, beeldende en betaalbare oplossing tijdens uw brainstormsessies
  • Verpakkingsontwerp en conceptontwikkeling; doorvertaling van inzichten vanuit consument en markt naar een goed doordachte propositie en een passend ontwerp
  • Technische verpakkingsontwikkeling; o.a. 3D CAD engineering en rapid prototyping
  • Projectmanagement naar industrialisatie; o.a. leverancier management en procesoptimalisatie
  • Verpakkingscheck; onafhankelijke consulting vanuit product, supply chain, productie en duurzaamheid.

Contactgegevens

www.didutch.nl

Tim Velthuis, Head of Packaging Design and Development
tim@didutch.nl
053-2030089