Menu Sluit
Agenda

CIRCO Track - Herbruikbare maaltijdverpakkingen in de catering

17 jan. 2022
-
14 feb. 2022
  • Op locatie (ntb) en online

In een serie van drie workshops verkennen deelnemers het concept van herbruikbare verpakkingen voor catering- en foodbedrijven op de kantoormarkt.

Ze werken dit uit tot een concreet - en op korte termijn realiseerbaar - plan voor hun bedrijf. Het programma bestaat uit een combinatie van groepsbijeenkomsten (3 x 4 uur), zelfwerk (ca. 6,5 uur) en een bedrijfscall met de trainer (2 x 45 minuten). Het totale tijdsbeslag is ca. 20 uur.

Deze CIRCO Track wordt georganiseerd voor:

  • Cateringbedrijven van voedingsmiddelen voor de kantoormarkt.
  • Kantoorgebouwen van overheden en kennis- & onderwijsinstellingen. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is de vragende hoofdpartij.
  • Producenten, groothandels, (logistieke) serviceproviders van verpakkingen, disposables, recyclers en reinigingsdiensten.
  • Start-ups en bedrijven die herbruikbare maaltijdverpakkingsconcepten op de markt brengen.

Programma

  • 17 januari 2022, 9.00-13.00 uur (inclusief lunch), locatie nader te bepalen
    Tijdens deze eerste dag duik je in het gedachtengoed van de circulaire economie. We analyseren de huidige lineaire waardeketen. 
  • 31 januari 2022, 9.00-13.00 uur, online
    In de tweede sessie gaan we gericht aan de slag met de circulaire businessmodellen en design-strategieën.
  • 14 februari 2022, 13.00-17.00 uur (inclusief borrel), locatie nader te bepalen
    We kijken daarbij naar technische en commerciële haalbaarheid van de resultaten van de vorige workshop, de gevolgen hiervan voor bedrijfsvoering en de circulaire impact. Ook leer je om te gaan met barrières.

Deze Circular Business Design Track is een samenwerking van CIRCO met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Dutch Innovation Group, het KIDV en NRK.

Klik hier voor gedetailleerde informatie over het programma.

Klik hier voor aanmelden.

 

Meer nieuws en evenementen